Uutiset

Luistelukoulun opettajana toimii e-p:n alueen koulutettu lajitaitovalmentaja Antti Uitto. Antti toimii jääkiekkoliiton/S-kiekon työntekijänä. Hänellä on pitkä kokemus pelaajana Mestis- ja Liigatasolla.

Haastattelimme Liiverin tietoverkkoasiantuntija Mikko Ojainväliä Munakan valokuituhankkeen tiimoilta.

Munakan koululla järjestettiin lauantaina kestävä kylä -tapahtuma. Tapahtumassa eri toimijat esittelivät toimintaansa kestevä kylä -teeman ympärillä. Paikalle oli saapunut runsaasti näytteilleasettajia sekä yleisöä. Tapahtuman avasi Ilmajoen kunnanjohtaja Ari-Pekka Laitalainen.

Munakan Kyläseura muisti kioski-kahvila Plassia tauluilla. Taulut kertovat kioskin ”plassin” historiasta, sekä plassi-sanan merkityksestä. Tauluihin voi tutustua kioskin seinällä.

Peräkonttikirppis keräsi mukavasti väkeä paikalle Munakan koulun pihamaalle. Paikalla oli myyjien lisäksi kyläseuran kioski, josta tarjoiltiin pientä purtavaa. Tapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä, vesisade alkoi vasta kun taphtuma oli päättymässä. Kyläseuran väki tuumi, että vastaava tapahtuma tullaan varmasti järjestämään uudelleen...

Kyläseura järjestää peräkonttikirppiksen koulun pihassa 29.5. kello 13-16.

Munakan kyläseura esittelee kylän oman logon. Kyllähän näin hienolla kylällä täytyy oma logo olla, joten nyt se on toteutettu ja julkaistaan kaiken kansan ihasteltavaksi.