Uutiset

Munakassa on alkamassa Reitti entisaikojen Munakkaan- hanke. Rakennamme Munakan keskeisille paikoille kylän historiasta kertovien 12 taulun ketju, josta muodostuu historiareitti. Pituutta sillä on noin 10 kilometriä. Munakan kyläseura on vastuutahona, mutta työtä tehdään yhdessä eri yhdistysten ja kyläläisten kanssa.

Nuopparin eteis- ja wc-tilojen remontointi aloitettiin 10.1.2024 ja nyt kun remonttia on tehty noin kuukausi niin päivitellään hieman kuulumisia.

Ilmajoen kunnanhallitus on päättänyt osallistua teleoperaattori Lounean laajakaistahankkeeseen kuntarahoitusosuudella, joka on noin 61 000 euroa eli kymmenen prosenttia investoinnin hyväksyttävistä kokonaiskustannuksesta. Hanke kattaa noin 70 kilometriä uutta verkkoa, jonka tavoitteena on parantaa alueen asukkaiden ja yritysten internetyhteyksiä

Nuorisoseurantalolla aloitettiin keskiviikkona 10.01.2024 wc-tiloja ja eteistä koskeva remontti ja samalla rakennetaan kokonaan uusi esteetön wc.

Sunnuntaina 3.12 Munakan Nuorisoseuran talo muuttui talviseksi markkina-alueeksi, kun kyläseura järjesti yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa perinteiset joulumyyjäiset. Tämä vuotinen tapahtuma oli menestys, kiitos kaikkien osallistujien!