Uutiset

Munakan päiväkodin rakennuselementtejä nostettiin paikalle tänään 30.11.2021. Tämän vuoksi myös Halkonevantie oli suljettuna koko päivän. Kaikki pitäisi olla paikoillaan iltaan mennessä.

Menneellä viikolla järjestetty valokuitutarvekysely sai sai hyvän vastaanoton. Kyselyyn vastanneista 56 henkilöä olisi valmis ottamaan valokuidun, kun valokuituverkkoa aletaan alueelle rakentamaan. Vastanneista 47% oli Munakantien varresta. Kysely järjestettiin verkossa, sekä kaikkiin Munakan kotitalouksiin jaetulla kaavakkeella.

Vauhtia valokuituun -hankkeen infotilaisuuteen osallistui reipas 30 kyläläistä. Liiverin Mikko Ojainväli kertoi yleistä asiaa valokuidusta sekä erilaisista toteutus vaihtoehdoista. Valokuituhankkeisiin on saatavilla erilaisia tukia valtiolta ja EU:lta, myös näihin saatiin Mikolta lisätietoja. Hanke voi toteutua myös täysin kaupallisesti, ilman...

Koulun läheisyyteen Munakantien varteen avataan tulevana kesänä kesäkioski. Kioskista saa ainakin jäätelöt, kahvit, hot-dogit jne. Ajankohtaiset kuulumiset kioskin vaiheista Munakan Kioskin facebookissa. Osoite: Munakantie 835, 60450 Munakka. nähdään kioskilla!

Ilmajoen kunnanvaltuusto on hyväksynyt päiväkotihankkeelle 600 000 euron lisämäärärahan. Jo aiemmin kunta on varannut päiväkodille 500 000 euroa tämän vuoden talousarvioon.

Tulihan sitä lunta tällä viikolla. Saarisen Risto on ajellut ensiladut Munakkaan to 28.1.2021 Ladut ovat lumitilanteeseen nähden kohtuukunnossa. Kuvan Munakan karttaan on piirretty violetilla nyt avatut ladut.

Munakan Urheilijoiden pesisjoukkue voitti 1.9 komiasti Alavuden Peli-Veikot 2 - 0 (jaksot 8-7 ja 13-1). Voiton myötä Munakka on nousemassa maakuntasarjaan.