Yhdistykset

Munakan kylätoimikunta

Munakan kylätoimikunta järjestää erilaisia tapahtumia ja ajaa kylän asioita. Yhdistys järjestää mm. vuosittain joulumyyjäiset yhdessä koululaisten kanssa. 

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Lauri Hautala 0400645050

Munakan nuorisoseura

Munakan nuorisoseurantalo on 1923 rakennettu perinteikäs erilaisten juhlien, kuten häiden, sukujuhlien ja muiden perhejuhlien ja kokoontumisten pitopaikka. Salissa voi harjoittaa myös liikuntaa ja järjestää pikkujouluja, sillä salissa on suuri näyttämö.

Yhteystiedot  

Munakan urheilijat

Munakan Urheilijat on aktiivinen urheiluseura, jolla on monen tyyppistä toimintaa. Yhdistys ylläpitää kylän liikuntapaikkoja ja järjestää erilaisia tapahtumia. Yhdistyksellä on myös kaksi edustusjoukkuetta, voit seurata pesäpalloilijoita täältä ja salibandyjoukkuetta täältä.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Tero Haukkala 0400895995

Päiväkodin vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistys toimii päiväkodin toiveiden, sekä yhdistyksen jäsenten taitojen ja voimavarojen mukaan päiväkodin ja sen lasten hyväksi. Toiminta on avointa kaikille vanhemmille. Voit tutustua toimintaamme täältä. Munakan päiväkodin vanhempainyhdistys.

Seurakuntakotiyhdistys

Seurakuntakotiyhdistys toimii entisessä Ujaisten koulussa osoitteessa Munakantie 412, 60450 Munakka. Yhdistyksen tilat ovat vuokrattavissa hintaan 30€/kerta. Tila sopii mainiosti esim. rippijuhlien ja muiden pienten tilaisuuksien pitoon.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Juho Raumanni 0400564562