Yhdistykset

Munakan Kyläseura ry

Munakan Kyläseura järjestää erilaisia tapahtumia ja ajaa kylän asioita. Munakka.fi sivusto on yhdistyksen ylläpitämä. Yhdistys järjestää mm. vuosittain joulumyyjäiset yhdessä koululaisten kanssa. 

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Juha Kuusisto +358 50 3498938
  • sähköposti: info@munakka.fi

Munakan nuorisoseura

Munakan nuorisoseurantalo on 1923 rakennettu perinteikäs erilaisten juhlien, kuten häiden, sukujuhlien ja muiden perhejuhlien ja kokoontumisten pitopaikka. Salissa voi harjoittaa myös liikuntaa ja järjestää pikkujouluja, sillä salissa on suuri näyttämö.

Yhteystiedot  

Munakan urheilijat

Munakan Urheilijat on aktiivinen urheiluseura, jolla on monen tyyppistä toimintaa. Yhdistys ylläpitää kylän liikuntapaikkoja ja järjestää erilaisia tapahtumia. Yhdistyksellä on myös kaksi edustusjoukkuetta, voit seurata pesäpalloilijoita täältä ja salibandyjoukkuetta täältä.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Ari Ketelä 044 045 4085

Munakan vanhempainyhdistys

Munakan vanhempainyhdistys toimii Munakan päiväkodin ja koulun yhteydessä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten vanhempien sekä kasvatusyhteisön välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Toiminta on avointa kaikille vanhemmille. Toimintaan voi tutustua yhdistyksen facebook-sivuilla Munakan vanhempainyhdistys.

Lisätietoja
>  puheenjohtaja Tiina Kivimäki 050 345 3101
>  sähköposti munakanvanhempainyhd@gmail.com 

Seurakuntakotiyhdistys

Seurakuntakotiyhdistys toimii entisessä Ujaisten koulussa osoitteessa Munakantie 412, 60450 Munakka. Yhdistyksen tilat ovat vuokrattavissa hintaan 30€/kerta. Tila sopii mainiosti esim. rippijuhlien ja muiden pienten tilaisuuksien pitoon.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Juho Raumanni 0400564562